Welkom bij Nayarolgordijnen Mag ik je aan ons voorstellen? Wij zijn Nayarolgordijnen raamdecoratie en rolgordijnen 100% op maat gemaakt. Dit is een blog over onze webshop waar onze liefde en passie delen met jullie. Na een lange zoektocht hebben wij gevonden wat wij zelf ook wouden. Interieur sprak mij eigenlijk altijd al aan, maar waarom raamdecoratie en geen bankstel of tafel?

Wij gingen zelf op zoek naar rolgordijnen en kwamen er alsnel achter dat kwaliteit rolgordijnen een hoop geld kost. Ja natuurlijk hadden wij de keuze om aan goedkopere rolgordijnen te komen, maar deze kwaliteit stelde niks voor. De stof was dun, niet mooi afgewerkt en daarnaast hoelang zouden ze mee gaan? Wij hebben zoveel onderzoek gedaan om de juiste kwaliteit stof te vinden en ze op die manier zelf te laten maken. Zodat we en kwaliteit kunnen aanbieden voor een goedkopere prijs. 

Je wilt toch graag dat je binnen komt en denkt  wauw dit is het. Raamdecoratie is ook een groot belang om je interieur er goed uit te laten zien. Daarnaast is dat niet alleen belangrijk het bied je nog een aantal andere dingen. Lichtfiltering, het zorgt dat je meubels er mooi blijven uitzien, keuzen voor meer privacy en een goede nachtrust. 

Het is de bedoeling dat ons assortiment nog flink gaat groeien. Wij hebben de mogelijkheid om in de loop van de tijd jullie zeker 2000 verschillende rolgordijnen aan te bieden, maar dat is niet wat we alleen willen. In de toekomst zullen we ook nog met een andere assortiment komen.

Onze rolgordijnen, duo rolgordijnen en duo dubbele systeem rolgordijnen worden zowel semi-transparant als verduisterend aangeboden.