100% OP MAAT GEMAAKT EN Bezorging tussen de 10 en 15 werkdagen aan huis!

Mocht het zo zijn dat de producten niet op tijd geleverd kunnen worden dan neemt onze vertegenwoordigers direct contact met u op.

Wij informeren u over de situatie en weet u dan precies wanneer u de producten kunt verwachten.

In veel gevallen bezorgen wij onze producten met ups. Mocht u een ander bezorgings bedrijf willen neem dan contact op. Ups bezorgt niet op zaterdagen, wanneer u dat juist wel wilt kunnen we kijken voor een passende oplossing.

U krijgt van ons een mail wanneer de producten vanuit de fabriek zijn verzonden.

Met track en trace kunt u uw verzending volgen.

Heeft u vragen over de aflevering van uw bestelling of ontvangt u geen updates over de status van uw bestelling? Neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kunt u het beste doen via e-mail, info@nayarolgordijnen.nl

 Vermeld hierbij uw ordernummer dan kunnen wij u sneller helpen.

Niet thuis of ander leveradres.

Als u niet thuis bent kunnen wij uw raamdecoratie helaas niet bij de buren afleveren, dit komt vanwege de verhoogde aansprakelijkheid van het product. Dit is overigens wel mogelijk als hier toestemming voor is gegeven. Wanneer er niemand thuis is krijgt u een kaart in uw brievenbus waarmee u een afspraak kunt maken met de vervoerder voor een geschikte afleverdatum.

Tevens kunt u uw raamdecoratie op een alternatief adres laten leveren. Dit kan bijvoorbeeld op uw werk. Tip: Gebruik het telefoonnummer waarop u tijdens kantooruren bereikbaar bent. In geval van eventuele onduidelijkheden en of vertragingen kan de vervoerder dan contact met u opnemen.

Gratis verzending van al onze raamdecoratie!

Bestelling inclusief montage

Heeft u de keuze gemaakt om uw raamdecoratie door ons ervaren montageteam te laten monteren? Uw raamdecoratie wordt dan naar ons magazijn gestuurd. Wij nemen uw bestelling mee tijdens de montageafspraak.

Vragen over uw bestelling?

Heeft u vragen over uw bestelling? Wij verzoeken u vriendelijk contact met ons op te nemen via klantenservice@nayarolgordijnen.nl in combinatie met het ordernummer.

Betaling:

Veilig en eenvoudig betaling via Bancontact en iDEAL